Restauratør udskyder åbning

Restauratør udskyder åbning
Øl & Tjød bliver indrettet med hjemlig hygge som en del af konceptet. Arkivfoto: Jacob Jepsen
NYHED | RØNNE | ABONNENT | 10. NOV 2021 • 14:00
NYHED | RØNNE | ABONNENT
10. NOV 2021 • 14:00

Det viste sig at være en and – og rent faktisk en mortensaftens-and – når restauratør Patrick Hult for nylig fortalte til Tidende, at hans nye restaurant Øl & Tjød ville slå dørene op for gæster mortensaften, altså denne onsdag.

Så hurtigt er det ikke lykkedes at få lokalerne på Laksetorvet i Rønne klar, men han oplyser nu til Tidende, at åbningen for det brede publikum vil ske næstkommende onsdag, altså den 17. november. Inden da vil han dog i weekenden forsøge sig med et lille kontingent af gæster for at tjekke systemerne af.

Patrick Hult ejer også naborestauranten Râzapâz og Hotel Sniva, et bed & breakfast-hotel, over Øl & Tjød.