Og navnet fortæller, hvad serveringen er, øl og bøffer?
– Nej, det bliver faktisk ikke i den forstand et bøfhus, det bliver et bøfhus uden bøffer. Sådan kan jeg godt li' at sige til mig selv, for det bliver et kødhus. Vi har tanken om et bøfhus i baghovedet, men i stedet laver vi et stykke gris, et stykke ko, et stykke fugl, et stykke fisk – og af de typer kød, har vi dagens eller ugens udvalg. Det bliver nogle delevenlige portioner, så det kommer ind på et bræt med en dolk i, regner vi med.
Anticorona
– Er man så et selskab på tre, fire, fem, seks stykker bestiller man måske tre-fire forskellige slags kød, og forsvinder grisen for hurtigt, bestiller man bare en mere. Det bliver 2-, 3-, 400 grams klodser og ideen er, at man skal sidde og dele. Det bliver meget sharefood-venligt (delemad, red.), meget anticorona, nu skal vi væk fra det der. Altså, vi skal selvfølgelig tage hensyn, men er man nogle stykker sammen, kan det nok gå, og man får jo egen tallerken og så videre, siger Patrick Hult.
– Jeg vil gerne appellere til, at man går ud for at være sammen, maden skal ikke være så højtidelig. Der bliver nogle kødlunser, nogle sides som makaroni og ost, nogle stampede kartofler, eddikefritter, dagens salat, friterede løg og så videre.