Det bliver lunt og vådt i dag

NOTITS | DAGENS VEJR | 23. NOV 2023 • 06:19
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS | DAGENS VEJR
23. NOV 2023 • 06:19

Dagen bliver lun, blæsende og våd.

Efter en dag med temperaturer omkring frysepunktet kan vi i dag se frem til en dag, hvor temperaturen sniger sig op mellem otte og ti grader. Det fortæller DMI i regionaludsigten for Bornholm.

Sammen med varmen kommer blæst og regn af og til, ikke mindst i eftermiddag, hvor nedbøren bliver mere udbredt. I alt vil der ifølge DMI falde 10 millimeter. Vinden bliver frisk til hård fra vest, og ved kysterne kan det blive kuling eller hård kuling med kraftige vindstød, der kan være af stormstyrke. På grund af vinden har Bornholmslinjen aflyst dagens første afgange med hurtigfærgen og indsat Povl Anker.

Solen står op klokken 7.46 og går ned klokken 15.46, og dagen er altså nede på at være otte timer lang.

I aften og i nat bliver det stedvist klart vejr, men mest skyet med spredte byger. Temperaturen falder til mellem fire og seks grader, og det vil fortsat være blæsende med frisk til hård vind fra nordvest. Ved kysterne er der risiko for kuling med kraftige vindstød, måske af stormstyrke.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 22-02-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Torsdag eftermiddag, fredag morgen: Gode priser efter midnat. Gode som i meget, meget, meget lave. Mellem kl. 00 - 06 koster el 1,45 kr./kWh alt inkl. i gennemsnit. Det er cirka 2,45 kr./kWh billigere end kogespidspriserne kl. 17-18-19-20. Så flyt dit forbrug og få en yderligere besparelse. Opdateret kl. 13.14. Næste opdatering kl. 00.14.

Bornholms energi og forsyning