Buffalo Steakhouse får ny lejer

Buffalo Steakhouse får ny lejer
Den nye lejer har endnu ikke besluttet sig for et koncept eller en åbningsdato for lokalerne i Nørregade. Foto: Emil Petersson
| ABONNENT | 24. DEC 2020 • 10:47
Af:
mads-westermann
| ABONNENT
24. DEC 2020 • 10:47
Lokalerne, der indtil oktober i år husede Buffalo Steakhouse på Store Torv i Rønne, har fået ny lejer.

Det er restauratør Torben Nørregaard, som har indgået en aftale med ejendommens nye ejer, malermester Jimmi Persson, om at leje ejendommen Nørregade 2 i Rønne.

Det bekræfter Torben Nørregaard overfor Bornholms Tidende.

Hvad han vil anvende lokalerne til, ønsker Torben Nørregaard, som i dag driver Café Munter på Store Torv i Rønne, og Weekendhytten i Balka, ikke at oplyse.

– Jeg kan se, at der er en del synergi i forhold til min anden forretning, lige ved siden af, siger han til Bornholms Tidende og fortæller, at han endnu ikke har besluttet sig for hverken en åbningsdato eller et koncept, for den nye forretning, han planlægger i lokalerne.

– Jeg ved jo ikke, hvornår det bliver muligt at åbne igen på grund af coronavirus, og der skal også foretages en del renovering af lokalerne, i en tid, hvor det er ikke helt let at skaffe håndværkere. Derfor har jeg ikke truffet nogen beslutninger endnu, siger Torben Nørregaard,

Buffalo Steakhouse, som tidligere blev drevet af restauratør Lenhart Carlsson, der i dag driver Hasle Havnegrill, lukkede den 25. oktober i år.