Både formand og næstformand stopper
Red Barnet Bornholm skal både vælge ny formand og ny næstformand på generalforsamlingen i januar. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

FORENINGSLIV | BORNHOLM
4. OKT 2021 • 07:10
Henrik Nielsen
Journalist

Både formand og næstformand stopper

Både formand Martin Jensen og næstformand Tommy Skotte Corlin stopper ved Red Barnet Bornholms generalforsamling.

Red Barnet Bornholm skal have ny formand og næstformand ved næste generalforsamling. Det sker, efter at formand Martin Jensen og næstformand Tommy Skotte Corlin har meddelt lokalforeningens frivillige, at de ikke genopstiller i januar.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Martin Jensen genopstiller ikke, da han flytter til Sjælland i midten af oktober.

– Det har været sjovt at være en del af Red Barnet Bornholm, hvor jeg har været privilegeret at møde nogle fantastiske mennesker, nogle kan jeg endda kalde mine venner. Netop det er også en del af historien ved at engagere sig i frivilligt arbejde, at man møder nye mennesker og skaber venskaber. Derudover har det været lærerigt at være involveret i bestyrelsesarbejde og i planlægningen af sociale aktiviteter. Det har ikke altid været nemt, men der er ikke noget federe, end når de projekter, man har arbejdet med i månedsvis, lykkes, siger Martin Jensen i pressemeddelelsen.

Tommy Skotte Corlin vil hellige sig sit arbejde som bogholder og som formand i både Natteravnene og i Gigtskolen.

– Det har været en god oplevelse at være en del af Red Barnet Bornholm, særligt de gode relationer til foreningens øvrige frivillige vil jeg savne. Jeg vælger dog at stoppe i Red Barnet Bornholm og hellige mig mit arbejde med at udvikle Natteravnene Rønne og Gigtskolen, siger Tommy Skotte Corlin.

De blev begge valgt ind i Red Barnet Bornholms bestyrelse på en ekstraordinær generalforsamling den 10. oktober 2018.

Frem til næste generalforsamling arbejder lokalforeningen på en efterårstur til København for børn og familier. Derudover står lokalforeningen i samarbejde med Red Barnet bag Bornholms børn løber den 15. oktober.Flere nyheder