Hus på Gartnervangen i Rønne har skiftet hænder

Hus  på Gartnervangen i Rønne har skiftet hænder
Hus på Gartnervangen i Rønne har skiftet hænder - Foto: Kortforsyningen
NOTITS | RØNNE | ABONNENT | 24. NOV 2022 • 13:48
Af:
Ritzau
NOTITS | RØNNE | ABONNENT
24. NOV 2022 • 13:48

Købsaftalen blev indgået 17. august 2022. Boligen, der er handlet, er bygget i 1958.

Sasja Gliese Christensen og Mikki Andreas Funch Rasmussen har overtaget huset på Gartnervangen 27 i Rønne for 2.200.000 kroner.

Det er Clemens Friedrichsen Christensen Riis og Kathrine Schnedler Christensen Riis, der har solgt huset.

Boligarealet for huset er 154 kvadratmeter. Dermed ender den vægtede kvadratmeterpris på 12.716 kroner.

Kigger man i prisstatistikken for 1. kvartal 2022, kostede en gennemsnitskvadratmeter for villaer og rækkehuse i samme postnummer 12.393 kroner. Kvadratmeterprisen på denne bolig er 323 kroner højere, svarende til tre procent.

Der er 46 kvadratmeter i tagetagen, som alle er udnyttet til beboelse. Under huset befinder der sig en kælder på 41 kvadratmeter.

Ejendommen udgør i alt et areal på 577 kvadratmeter.

Huset blev bygget i 1958. Der er ikke registreret større om- eller tilbygninger på ejendommen i BBR-registeret, hvor boligejere selv har pligt til at anmelde større ændringer. Ifølge de offentlige registre er der seks værelser. Derudover er der to toiletter.

Købsaftalen blev underskrevet 17. august, og overtagelsesdatoen er 1. december.

Huset bliver opvarmet med et fjernvarmeanlæg.

På taget er der teglsten, og ydervæggene er mursten.

Skat har vurderet boligen til at have en værdi svarende til 960.000 kroner. Grundværdien udgør 214.000 kroner af vurderingen.

Den vægtede kvadratmeterpris er en opgørelse, der også indregner udnyttede kælder- og loftsarealer og andre bygninger i boligens samlede størrelse.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af oplysninger fra den digitale tingbog, FinansDanmarks boligmarkedsstatistik og Bygnings- og Boligregistret (BBR).

/ritzau/HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?