Færgepassagerer må kigge forgæves efter en bus

NOTITS | 28. NOV 2023 • 06:54
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
28. NOV 2023 • 06:54

Som færgepassager bliver det sværere at komme hele vejen hjem, når BAT’s nye køreplan træder i kraft den 28. januar.  Det er slut med natbusser fra Rønne Havn mandag til torsdag, og det betyder, at det ikke er muligt at tage med en bus lidt over midnat, hvis man ankommer med dagens sidste færge fra Ystad klokken 23.50.

Det fortæller DR Bornholm.

– Det er en katastrofe, og det er noget, der bekymrer os meget i passagerforeningen, hvilket jeg også har gjort opmærksom på ved BAT’s brugerrådsmøde i sidste uge. Der er det et samlet brugerråd, der udtrykker sin bekymring, siger Torsten Sletskov Teinnæs, som er næstformand i Bornholms Passagerforening og foreningens repræsentant i BAT’s brugerråd.

Et flertal i kommunalbestyrelsen besluttede reduktionen af natbusser i forbindelse med budgettet for 2024. Det er natbusserne 1N og 6N, der stopper med at køre fra mandag til torsdag. Fredag til søndag kører de som hidtil.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 01-03-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Fredag eftermiddag - lørdag morgen: Over 4 kr. eller under 2 kr.  Hvis du flytter dele af dit forbrug fra kogespidsen (kl. 17-21) til efter midnat slipper du med halv skade. Så lær at programmere din vaskemaskine, tørretumbler eller elbil. Opdateret kl. 13.14. Næste opdatering kl. 00.14.

Bornholms energi og forsyning