Stor håndboldlørdag i Rønne Idrætshal
Så er det endelig tid til, at trommen skal i aktion igen efter et års håndboldpause på Bornholm. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

HÅNDBOLD | RØNNE
22. OKT 2021 • 09:15
Jesper Gynther
Journalist

Stor håndboldlørdag i Rønne Idrætshal

Hvis man har savnet at se håndbold, er der godt nyt: I morgen, lørdag, er der nemlig hele tre kampe, man kan se i Rønne Idrætshal.

Først er det Team Bornholms U15-piger, der klokken 12.15 møder Ishøj, hvorefter Team Bornholms damehold i serie 1 møder VHC/Vidar klokken 13.30, inden Viking Rønne Håndboolds herrrehold i serie 1 også møder VHC/Vidar klokken 15.00.

Herrerne skal spilles sammen

Herreseniorholdet lagde ud med et nederlag til KFUM på udebane for to uger siden, og holdet skal da også lige spilles sammen først, for truppen er et mix af både unge og erfarne spillere.

– Det kræver selvfølgelig en del kampminutter, før holdet har fundet hinanden. Den del af løjerne er vi i gang med, fortæller holdets nye træner Lars Trust, som håber, at holdet har høstet erfaring af nederlaget til KFUM, så man er bedre stillet og bedre sammenspillet i morgen.

– Vi forventer at Vidar kommer med en del mere erfaring, end hvad vi kan præstere. Vi vil derfor forsøge at løbe mest muligt med dem – og håbe at vores kræfter rækker længere end deres. Vi har formentlig hurtigere fødder end gæsterne, hvilket vi vil forsøge at drage fordel af, siger han.

Mere håndbold søndag

Hvis man ikke har fået nok af håndbold efter de tre kampe, så er der også en fjerde kamp, man kan se om søndagen.

Det er Viking Rønne Håndbolds U13-drengehold, der møder Ajax København klokken 12.00, ligeledes i Rønne Idrætshal.Flere nyheder