Sønnerne fik Mogens tilbage til sporten: Nu er han kåret som årets leder

Sønnerne fik Mogens tilbage til sporten: Nu er han kåret som årets leder
Mogens Jensen (tv.) har været frivillig leder i Knudsker IF's bordtennisafdeling i mange år. Han får her overrakt årets lederpris af Finn Jørgensen, som er formand for DGI's bordtennisudvalg. Privatfoto
NYHED | ABONNENT | 14. NOV 2022 • 05:30
Jesper Gynther
Journalist
NYHED | ABONNENT
14. NOV 2022 • 05:30

Efter en ufrivillig pause på grund af personlige årsager vendte Mogens Jensen tilbage til bordtennissporten for et par år siden. Nu er han kåret som årets batmand for sin frivillige indsats med at træne ungdomsspillere i Knudsker IF.

For 16. gang har DGI's bordtennisudvalg uddelt Årets Batmand Pris, som går til årets frivillige leder. Prisen går i år til Mogens Jensen fra Knudsker IF.

Mogens har i mange år både selv spillet og ikke mindst trænet mange ungdomsspillere til gode resultater i ungdomsdivisioner og i den skånske turnering, heriblandt hans egne to sønner, tvillingerne Alex og Thor Bech Jensen.

– Mogens har mest interesseret sig for træningen og det pædagogiske med at lære børnene gode indstillinger ved bordtennisbordet, lyder det i indstillingen til prisen, hvor det også bliver oplyst, at Mogens har haft stor glæde af diverse trænerkurser.

Ufrivillig pause

Mogens' engagement i bordtennis blev dog afbrudt, da han måtte holde en ufrivillig pause fra sporten på grund af personlige årsager.

Han holdt heldigvis interessen ved lige, da han fulgte sønnerne meget, da de begge spillede i Roskilde, og for nogle år siden vendte han stærkt tilbage til Knudskers klublokaler.

– Og tak for dette, Mogens. Du var savnet i klubben.

– Trods din fremskredne alder, hvor du er blevet noget langsommere ved bordtennisbordet, har du ikke helt glemt spillet endnu.

– Og du vil stadig træne de unge mennesker trods lidt tilbagegang de sidste par år med ungdom. Nu ser det noget lysere ud med ungdom, da vi er ved at vende den negative nedgang, fremgår det af indstillingen med henvisning til, at der nu er 10-12 unge til træning, hvor der for et par år siden blot var to-tre stykker.

Søn flyttede tilbage

Mogens Jensens engagement i Knudsker fik endnu et nøk opad, da sønnen Thor flyttede tilbage til Bornholm for lidt over et år siden.

– Jeg føler, det har fået dig til at holde gejsten oppe med selv at komme rigtigt i gang med dit eget spil igen.

Dog er Thor nu flyttet retur til Roskilde.

– Men bliv ved med at spille – det holder dig ung, lyder det gode råd til vinderen af Årets Batmand Pris.

Årets Batmand Pris

Indstiftet i 2007.

Lederprisen uddeles som påskønnelse for godt lederarbejde til en leder/træner, som har gjort en fortjenstfuld indsats indenfor Bornholms bordtennis i det forgangne år eller tidligere.

Prisen består af en erindringspokal / statuette, diplom og en vandrepokal, som er evigt vandrende.

Prisen uddeles hvert år til det årlige Landsdelsmesterskab i DGI Bornholm Bordtennis.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 09-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Lørdag eftermiddag - søndag morgen: Kulden har sluppet sit tag, og søndag morgen er der rigtig gode elpriser til dem, der kan flytte deres forbrug. Mellem 00 og 05 svinger priserne mellem 1,67 og 1,59 kr./kWh alt inkl.  Opdateret 13.10 Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning