Rivaler indgår klubsamarbejde

Rivaler indgår klubsamarbejde
Man kender Viking og R.I.K. som rivaler på fodboldbanen, men nu går klubberne sammen om fælles seniorhold. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
NOTITS | 24. JAN 2024 • 08:26
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
24. JAN 2024 • 08:26

Viking og R.I.K. vil samarbejde om seniorholdene på både kvinde- og herresiden.

De mangeårige rivaler Viking og R.I.K. går sammen om et holdsamarbejde på seniorniveau. Samarbejdet omfatter både kvinde- og herreholdet. Målet er at styrke fremtiden og etablere et stærkt fælleshold med egne unge spillere, der kan spille med i toppen af Bornholmsserien og på sigt i Københavnsserien.

– Viking har de seneste år haft stor succes på seniorplan, og R.I.K. har gennem mange år været dominerede på ungdomsplan uden at kunne videreføre det til seniorplan, så et samarbejde mellem to klubber, der er gode til henholdsvis ungdom og senior, er oplagt. Med et samarbejde kan vi skabe et stærkt fodboldhold i Rønne Nord, hvor vi kan fastholde vores dygtige unge spillere og samtidig sikre fremtiden for seniorfodbolden, siger seniorformand Dan Dellgren fra R.I.K. Fodbold i en pressemeddelelse.

Holdsamarbejdet er en realitet, når sæsonen 2024/2025 går i gang til sommer, og for at give det de bedst mulige betingelser har klubberne valgt at begynde med øjeblikkelig virkning, og spillerne er inviteret til første fællestræning lørdag den 27. januar.

– Det er vores mål at skabe et seriøst træningsmiljø og fodboldmiljø, hvor vi vil tilbyde de bedste rammer for fodboldspillere, der brænder for at udvikle sig mest muligt og samtidigt give dem et klubmiljø, hvor det også er sjovt og udviklende på det menneskelige plan, siger seniorformand Steffen Sørensen fra Viking Fodbold i pressemeddelelsen.

Dan Dellgren og Steffen Sørensen glæder sig over samarbejdet, som ifølge dem giver nye og bedre muligheder for udvikling af egne unge talenter og unge seniorer og dermed for at fastholde spillerne og styrke seniorfodbolden i både Viking og R.I.K.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 22-02-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Torsdag eftermiddag, fredag morgen: Gode priser efter midnat. Gode som i meget, meget, meget lave. Mellem kl. 00 - 06 koster el 1,45 kr./kWh alt inkl. i gennemsnit. Det er cirka 2,45 kr./kWh billigere end kogespidspriserne kl. 17-18-19-20. Så flyt dit forbrug og få en yderligere besparelse. Opdateret kl. 13.14. Næste opdatering kl. 00.14.

Bornholms energi og forsyning