NB-træner er ikke tilfreds: 'Vi blev snydt for et straffespark'

Thomas Jørgensen mener, at NB havde fortjent sejren. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
FODBOLD | KASTRUP | 10. OKT 2021 • 08:16
Af:
Jørn Larsen
FODBOLD | KASTRUP
10. OKT 2021 • 08:16

Bornholms bedste fodboldhold, NB Bornholm, var tæt på at hive en sejr hjem på udebane mod Kastup i Københavnsserien, men måtte nøjes med uafgjort 1-1. Cheftræner Thomas Jørgensen mener, at bornholmerne havde fortjent at vinde.

Et point på udebane mod den tidligere storklub Kastrup burde vel være et okay resultat at rejse hjem til øen med for NB Bornholm i den situation, bornholmerne lige nu befinder sig i. Men det var ikke helt det rigtige billede af kampen.

De to hold leverede godt nok en meget lige kamp – en kamp der var meget seværdig, men skulle der have været en vinder, så ville det være fuld fortjent, hvis det havde været bornholmerne. Derfor var NB Bornholms træner Thomas Jørgensen heller ikke en tilfreds mand efter kampen.

– Nej, jeg er ikke tilfreds. Jeg synes vi havde fortjent at vinde. Vi havde de fleste chancer, og de scorede på en kontra, som jeg ellers havde advaret spillerne om. Vi bliver også snydt for et straffespark til sidst.

– Vi havde en del afbud, men spillerne skal roses for deres indsats. De gjorde det godt. Vi spiller bedre, end hvad placeringen viser, men et point rykker ikke rigtig noget i vores situation. Tre point havde vi fortjent, så det var ærgerligt, konstaterede Thomas Jørgensen, som havde denne kommentar til sin midtbane spiller Christopher Munk.

– Han er bare super god. Og det var Kacper (Stukonis, red.) også.

Luften går ud af os

De to hold leverede en tempofuld og til tider underholdende fodboldkamp. Begge hold ville hurtigst muligt frem i modstandernes straffesparksfelt, og det gjorde de mange gange med lange bolde, dog uden at det blev alt for ”norsk” at se på.

NB Bornholms Mathias Lund og Nicolai Olsen var meget aktive i kampens første tyve minutter. Og efter et lille kvarter fandt Mathias Lund Nicolai Olsen med en perfekt aflevering og med en lige så perfekt afslutning scorede Nicolai til 1-0 for bornholmerne.

Kort efter var de to i samme roller, men her afsluttede Nicolai Olsen desværre for svagt. Så i stedet for 2-0 for NB, så udlignede Kastrup på et flot kontraangreb til 1-1 i stedet for i en situation, hvor NB's højre kant Nicklas Harder Mogensen kom lidt på mellemhånd.

– Et point er ikke godt nok. Vi spillede godt i dag, men vi laver også nogle fejl, som vi bliver straffet på, fortæller NB Bornholms målscorer Nicolai Olsen, som især i kampens første del var en meget farlig herre – så farlig at hans direkte modstander i Kastrups forsvar allerede efter tyve minutters spil blev udskiftet.

– Vi har spillet og chancerne til de tre point, men marginalerne er ikke med os. Når Kastrup udligner til 1-1 går luften også ligesom ud af os, vi begynder at mærke vi ikke har vundet mange kampe, men vi kommer dog godt igen i den sidste del. Også har vi jo en kæmpe chance for at afgøre det hele (August Lunds afbrænder hentydes til, red.) til sidst, sagde en ærgerlig og altid målfarlig Nicolai Olsen.

Kæmpe afbrænder

Kastrup startede 2. halvleg bedst, men med en storspillende Christopher Munk på midtbanen, kom NB stille og roligt tilbage i kampen og fik mere og mere spil. Christopher Munk var en fornøjelse at følge denne eftermiddag i Kastrup. På hans plads på NB's defensive midtbane var Christopher kampen igennem meget aktiv på en flot konstruktiv måde.

Chancer tilspillede NB sig også en del af. Farlige Nicolai Olsen var tæt på igen ti minutter efter pausen, men afslutningen var desværre ikke helt perfekt, og indskiftede Malthe Kofoed-Nielsen havde to forholdsvis gode muligheder uden at have heldet med sig.

Nicolai Olsen havde endnu et godt tilbud for bornholmerne, men som Nicolai Olsen hentydede til efter kampen, så tilfaldt den største og bedste mulighed for at score til 2-1 den ligeledes indskiftede August Lund for med et lille kvarter. Malthe Kofoed-Nielsen serverede bolden fra baglinjen til August Lund tæt foran målstregen, men desværre skovlede August Lund bolden højt over målet.

I kampens sidste minutter følte NB Bornholm sig snydt for et straffespark da en Kastrup forsvarer ramte bolden med armen, men dommerens fløjte var tavs.

Debut til assistentens søn

Kastrup var dog heller ikke helt ufarlige i kampens sidste 45 minutter. Blandt andet havde de tre gode muligheder i løbet af halvlegen, hvoraf NB's målmand Magnus Madvig reddede den ene, og kort før tid havde Kastrup en meget stor chance, som dog i sidste øjeblik blev rettet af til et hjørnespark.

Dermed blev det ved en pointdeling i den hektiske kamp, som også bar præg af mange afbrydelser på grund af mange småskader hos spillerne, som opstod fordi de to hold gik godt til hinanden. En kamp hvor NB Bornholm i øvrigt gav debut til Daniel Chaviv, som er NB Bornholms assistenttræner Alon Chavivs søn. Daniel slap hæderligt fra sin debut på NB's midtbane.

Trods det ene point ligger NB Bornholm fortsat på 12. pladsen og er dermed næstsidst i Københavnsserien med fire point efter syv kampe. I næste runde tager NB imod Bispebjerg BK på Nexø Stadion lørdag den 16. oktober klokken 14.