NB Bornholms sæson er reddet i Københavnsserien
Rasmus Kristensen bringer NB Bornholm foran med 1-0.Foto: Ole Mik

1. MAJ 2021 • 18:41SPORT • AF KJELD LUNDBÆK • GRATIS

NB Bornholms sæson er reddet i Københavnsserien

FODBOLD

NB Bornholm trak sig sejrrigt ud af kampen om sjettepladsen i Københavnsserien og kan dermed spille sæsonen færdig uden nerver. De sidste fem kampe gælder placeringerne i top 6-slutspillet, hvor vinderen rykker op i Danmarksserien.

NB Bornholm mødte op til kampen mod bornholmerholdet PI Fodbold med en målscore på +12, mens FB havde en målscore på +11 før mødet med HB. Begge hold vandt, NB Bornholm med 3-0 og FB med 3-2, og dermed var det afgjort, at sjettepladsen endte i Nexø.

Det tredje bud på en top 6-placering, Kastrup, havde blot en målscore på +3 før lokalopgøret mod Dragør og spillede sig selv ud af oprykningsspillet med et nederlag på 0-1.

Der var skader i NB Bornholm-lejren op til lørdagens kamp, men alle de tvivlsomme spillere meldte sig klar til kamp, og det var derfor et Nexø-mandskab i stærkeste opstilling, der løb ind til mødet med PI Fodbold i Valby.

Det var PI Fodbold, der for nylig bankede RIK med 5-1 i forårets første kamp på Rønne Stadion Nord, men et hurtigt mål af Rasmus Kristensen skabte ro i NB Bornholm-lejren. Nikolaj Madsen øgede midt i 1. halvleg til 2-0, mens det var Frederik Madsen, der sørgede for målet til 3-0 et kvarter før tid.

De seks hold i top 6-slutspillet er Bk. Skjold, B 1903, Dragør, Vigerslev, Hvidovre 2 og NB Bornholm.

RIK fik point på hjemmebane

I lørdagens anden kamp af bornholmsk interesse spillede RIK 1-1 mod Vigerslev. Martin Andersen sørgede for det ene point efter 77 minutters spil.
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.