Her er Viking RIK's nye trøje – og nye cheftræner

Her er Viking RIK's nye trøje – og nye cheftræner
Sådan kommer kamptrøjen for det nye holdsamarbejde i Rønne til at se ud.
NYHED | 6. JUL 2024 • 15:30
Jakob Marschner
Journalist
NYHED
6. JUL 2024 • 15:30

Mathias Øland Jensen bliver ny cheftræner for Viking-RIK, der spiller i Bornholmsserien i fodbold.

Det oplyser holdsamarbedet mellem de to Rønne-klubber lørdag i en pressemeddelelse. Mathias Øland Jensen har de seneste tre sæsoner været træner i Hasle IF. I Viking-RIK Fodbold vil han få Søren Folkmann og den hidtidige træner Mikael Jensen som assistenter.

– Vi er i Viking-RIK rigtig glade og stolte over, at vi kan præsentere sådan et dygtigt og rutineret trænerteam for vores spillere. Vi synes, at det er det perfekte match til klubbernes ambitioner, hvor en af opgaverne bliver at opbygge et stærkt fællesskab og træningsmiljø, siger formand Carsten Folkmann.

– Vi skal skabe et attraktivt tilbud for vores mange dygtige fodboldspillere, hvor spillerne er glade når de kommer til træning og endnu mere glade, når de kører hjem igen, siger han også.

Viking-RIK stiller i kommende sæson med to hold i Bornholmsserien. Hold 2 vil ifølge Carsten Folkmann få "et dygtigt og rutineret trænerteam" bestående af nuværende U 17-træner Dan Dellgren og John Ottesen.

Også Viking-RIK's to kvindehold får ny træner. Det bliver Nicklas Pedersen, der hidtil har trænet Bornholms bedste pigespillere.

– Med Nicklas som træner får vi øens bedste pige-og dametræner, hvilket han bevist gennem flere års stort arbejde for pigefodbolden. Det passer perfekt til de ambitioner, som vi har for vores dameafdeling om at vinde bornholmsmesterskabet og på sigt rykke op og spille københavnsserie, siger Carsten Folkmann.

I samarbejde med Intersport Rønne har Viking-RIK desuden netop har fået færdigdesignet den nye fællestrøje for holdsamarbejdet. Trøjen bliver kamptrøje for alle herre- og damesenior hold i Viking-RIK fodbold.

Trøjen kombinerer farverne for begge de to klubber: RIK's røde og Vikings hvide.