Claus Andreasen vandt DM-bronze i carambole

Kjeld Lundbæk
Journalist
NOTITS
7. OKT 2024 • 14:06

Claus Andreasen fra Nexø Billardklub vandt i weekenden sin 10. DM-medalje i carambole. Det skete i Grøndalscentret i København, hvor der blev afviklet DM i disciplinen cadre 47/2.

Claus Andreasen lagde lørdag ud med en snæver sejr i første kamp over Martin Hylander fra Fredericia for derefter at tabe en lige så snæver kamp mod en af forhåndsfavoritterne, Thai Poang Hoang fra KBK.

Søndag bød først på en kamp mod den mangedobbelte danske mester Dan Nielsen fra KBK, hvilket vanen tro endte med et bornholmsk nederlag.

Weekendens sidste kamp var mod Christian Andersen, ligeledes fra KBK - en kamp, som Claus Andreasen vandt meget sikkert. Dermed var bonzemedaljen i hus. Vinder blev Dan Nielsen, der vandt sit DM nr. 50, hvilket er en fantastisk præstation i sig selv.

Claus Andreasen sluttede med turneringens næsthøjeste totalsnit og serie, og til sammenligning lå mesteren tre gange højere både i snit og serie.