Bornholm rykker ud af 2. division

Bornholm rykker ud af 2. division
Team Golf Bornholms kvinder vandt sæsonens sidste kamp i kvalrækken. Eget foto
NOTITS | 12. AUG 2024 • 14:00
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
12. AUG 2024 • 14:00

Team Golf Bornholms herrer rykker ud efter en skuffende sæson.

Flere af Team Golf Bornholms hold var i kamp i weekenden, hvor det både blev til sejre og nederlag. Værst gik det ud over herreholdet, fortæller Mette Munch Mikkelsen, som selv spiller på kvindeholdet.

Herrerne i 2. division måtte rejse hjem fra Roskilde med et nederlag på 18-0, inden de søndag spillede sæsonens sidste kamp mod Ledreborg. Gæsterne var ikke i gavehumør, og bornholmerne sluttede sæsonen med et nul på pointkontoen. Dermed rykker herreholdet ud af 2. division efter en noget skuffende sæson, fortæller Mette Munch Mikkelsen.

I kvalrækken havde Team Golf Bornholms kvinder en enkelt kamp, hvor Helsingør kom på besøg. Rutinerede Birthe Skov var kaldt ind og bidrog med en sejr i single. Mette Munch Mikkelsen fortæller, at bornholmerne vandt og dermed slutter sæsonen på andenpladsen – to point fra puljesejr og billetten til oprykningsspillet til 2. division.

For seniorholdet i kvalrækken blev det til et nederlag på 13-0 i Gilleleje, inden det blev til en hjemmesejr på 10-3 over København i sæsonens sidste kamp. Seniorholdet slutter på tredjepladsen.

Endelig var der lokalopgør i veteranernes kvalrække. Først tog det ubesejrede hold fra NBGK/BGK til Nexø Golfklub, hvor gæsterne vandt 8-5. Dagen efter tog Nexø Golfklub på besøg, og denne gang vandt NBGK/BGK 11,5-1,5. Det bidrog til en sikker puljesejr med 12 point ud af 12 mulige og en plads i oprykningsspillet til 2. division den 14 september i Sydsjællands Golfklub.

FÅ ABONNEMENT