Skal jeg bruge min beskikkede forsvarer?

Skal jeg bruge min beskikkede forsvarer?
SPONSERET AF FORSVAREREN.DK |

ANNONCE fra forsvareren.dk

I de fleste tilfælde får du beskikket en forsvarer, når du er tiltalt i en straffesag. Der er mange, der tror, at man er tvunget til at bruge denne forsvarer. Har man ikke lyst til dette, er man dog ikke tvunget til at beholde ham eller hende.

Omvendt er man heller ikke tvunget til at finde sin egen forsvarer. Viser det sige, at man er godt tilfreds med den beskikkede forsvarer, behøver man ikke at skifte. Vil du have de bedste forudsætninger for, at din sag falder ud til din fordel, så få dig en forsvars advokat med stor erfaring.

Stor forskel på, hvad folk vælger
Der er stor forskel på, om folk vælger at beholde deres beskikkede forsvarer eller ej. Nogle ønsker ikke at skifte sin forsvarer, fordi de gerne vil have deres sag overstået hurtigst muligt. Derfor vælger de at beholde den forsvarer, der er blevet beskikket.

I andre tilfælde vælger folk at skifte til en anden forsvarer, fordi de mener, at det kan gavne deres sag. Det vil ofte kun være i tilfælde af, at det er en større sag. Hvis det er tilfældet, så er det ikke utænkeligt, at den strækker sig over flere retsdage.

En forsvarer skal vælges med omhu
Hvis du står i en situation, hvor du har brug for en forsvarer, så er det vigtigt at vælge én med omhu. Det er naturligvis ikke uden grund, at det forholder sig på denne måde. Derimod handler det om, at det desværre ikke er alle forsvarere, der er lige dygtige til sit arbejde.

Hvis du vil have de bedste muligheder for, at sagen falder ud til din fordel, skal du derfor ikke gå på kompromis med dit valg af forsvarer. Er du i tvivl om, hvorvidt din beskikkede forsvarer er dygtig, så tøv ikke med at skifte ham eller hende ud.

En god forsvarer kan gøre en stor forskel
Der bør ikke herske nogen tvivl om, at en god forsvarer kan gøre en stor forskel for, om du ender med at blive dømt eller ej. Ligeledes kan en dygtig forsvarer også sørge for, at din straf bliver mindre, end du havde regnet med.

Det betyder naturligvis, at din forsvarer har stor betydning for, hvordan udfaldet af din sag kommer til at se ud. Er du på udkig efter en forsvarer, så sørg for at vælge en advokat, der har speciale og erfaring fra sager, der minder om din.