Overvejer du at sælge din brugte bil?

SPONSERET AF SOLGT.COM

Overvejer du at sælge din brugte bil?

ANNONCE fra solgt.com

Har du også opdaget, at priserne på brugte biler er gået amok på grund af manglen på mikrochips og den månedlange ventetid på at få leveret en ny bil? Så kan det være at du overvejer at sælge din bil og smede mens jernet er varmt. Dette er en logisk beslutning og medmindre du ikke vil sælge din bil af sentimentale grunde eller lignende, så er det bare med at få den skudt afsted, mens du stadig kan få en rigtig god pris.

Få en vurdering
Hvis du har besluttet dig for at sælge din bil, men ikke ved hvad du skal sætte prisen til, eller hvis du bare er nysgerrig på hvad din bil er værd, så kan du få den vurderet gratis hos solgt.com. De kigger på hvor mange kilometer bilen har kørt, hvilket udstyr den har og i hvilken stand du siger den er. Herefter sammenlignes bilen med andre af samme model og type, og en vurdering sendes til dig. Når du har modtaget vurderingen, skal du herefter booke en tid på et værksted, som herefter giver dig en endelig vurdering af din bils værdi.

Sælg bilen
Hvis du er tilfreds med vurderingen og vil tage det skridtet videre, og rent faktisk sælge bilen, så er der flere forskellige måder du kan gøre det på. Du kan evt. lade din bilforhandler sælge bilen for dig, mod at de får en kommission, eller også kan du tage nogle lækre billeder af din bil og sætte den til salg på en af de mange platforme, der beskæftiger sig med salg af brugt bil. Du kan også lade solgt.com sælge bilen for dig, via deres mange kontakter indenfor branchen, og dermed slippe for alt benarbejdet og vente på pengene.

Køb en ny bil
Nu hvor du har fået en god pris for din brugte bil, er det måske tid til at købe en ny? Hvis du overvejer at købe en helt ny bil, så skal du være klar over at der er utrolig lang ventetid på nye biler. Hvis du til gengæld ikke har noget imod at købe brugt, så skal du være opmærksom på at priserne er høje for tiden, men hvis du laver din research, så kan du også godt være heldig at finde en god bil, til en god pris. Uanset hvad, så håber vi at denne artikel har været med til, at give dig et overblik over hvad du skal tænker over, når du skal sælge eller købe bil.Flere nyheder