Oplad din elbil uden abonnement

Oplad din elbil uden abonnement
SPOSERET AF BASE2CHARGE.COM |

ANNONCE fra base2charge.com

Har du brug for at lade bilen, mens du er på farten, men har du ikke et abonnement hos en udbyder, så findes der faktisk andre forskellige muligheder. Eller er du i tvivl om, hvorvidt et abonnement er det værd, så bliv klogere på dine muligheder uden dette!

Ladestandere hos Base2Charge
En brugervenlig, hurtig og enkel vej til en opladning på farten, er blandt andet udbyderen Base2Charge. Her kan du både på Google Maps og PlugShare finde en offentlig Ladestander i nærheden. Base2Charge tilstræber et forretningskoncept, hvor det skal være nemt at oplade uden abonnement. Virksomheden tilbyder nem betaling gennem MobilePay, betalingskort eller kontaktløs. Man betaler derfor kun for den enkelte opladning, og det er derfor en stor fordel for dig, som ikke gør nok brug af offentlige ladestandere til et abonnement. Du er derfor også fri for at downloade en App eller have faste aftaler med udbydere af el. Fordelen ved en abonnementfri løsning er også, at løsningen er mere bæredygtig, da brugeren kun betaler for den valgte ladestander.

Oplad gennem lyn- og hurtigladere
Har du brug for en lynopladning på farten, så tvivl ikke. Her har man også mulighed for at finde en ladestander mange steder i Danmark opsat af forskellige virksomheder. De kan typisk findes ved knudepunkter i trafikken og tæt ved motorvejen. Du har helt sikkert stødt på hurtigladere på større parkeringspladser og tankstationer, når du for eksempel er i storbyer. Fordelen herved er, at du ikke behøves at medbringe kabler, da de fleste ofte har fastmonterede kabler, som kan benyttes frit af brugeren. Det er forskelligt, hvordan man betaler ved de forskellige standere, hos nogle udbydere kan du betale via en QR-kode, mens andre tilbyder dankort betaling. Prisen er forskellig fra udbyder til udbyder, så det kan være en god idé at sammenligne forskellige priser på ladestandere i nærheden!DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 04-03-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag: Timeprisproduktet, Det Frie Valg, er denne dag 67 procent billigere end kvartalsprisproduktet, Det Enkle Valg. Overvejer du at skifte, så tøv ikke med at ringe 56 90 00 00 og få en kvalificeret elsnak. Opdateret 00.14. Næste opdatering 13.14.

Bornholms energi og forsyning