Rigtig mange virksomheder er afhængige af et velfungerende køkken for at kunne drive en god forretning. Dette kan både være i restaurationsbranchen, hvor køkkenet er alfa og omega for virksomhedens succes, men det kan også være i større kontorbygninger, hvor en velfungerende kantine holder de ansatte glade og tilfredse. Der er ingen tvivl om, at køkkener er vigtige aktiver i mange virksomheder, og det er derfor også ekstra vigtigt, at hygiejnen er i orden, når man har med mad til mange mennesker at gøre.
Der er mange måder, hvorpå man kan forbedre hygiejnen i køkkener, og det er f.eks. meget vigtigt, at man har nye opvaskemaskiner og gode muligheder for løbende rengøring, mens køkkenet er i brug. Dette er særligt relevant, hvis man taber noget på gulvet, der gør køkkenet uhygiejnisk, og her kan machinery feet være en rigtig god tilføjelse til køkkenet. Med machinery feet kan køkkenets skabe og andet udstyr løftes ekstra fra gulvet, og dermed bliver det meget lettere at gøre rent på daglig basis.
Sørg for god håndhygiejne og bedre udluftningsmuligheder
I det sidste lange stykke tid er vigtigheden af god håndhygiejne virkelig blevet sat i relief, og der er ingen tvivl om, at det er et af de punkter, man skal være opmærksom på i alle typer af virksomheder. Dette kan man gøre på mange måder, men det er først og fremmest vigtigt, at der er masser af muligheder for håndvask og afspritning overalt i virksomheden. Her er spritdispensere ved alle ud- og indgange f.eks. et must, og det er bestemt besværet værd, hvis man undgår, at medarbejdere bliver syge.