Kig virksomhedens hygiejne efter i sømmene
SPONSERET AF NHKMACHINERYPARTS.COM • GRATIS

Kig virksomhedens hygiejne efter i sømmene

ANNONCE:

Corona har ikke bragt mange gode ting med sig i de mange forskellige erhverv, men én ting er dog positiv omkring corona - der er kommet meget mere fokus på hygiejne i stort set alle brancher. Den gode hygiejne er en klar forudsætning for at kunne drive en virksomhed i 2021, og derfor er det også oplagt at se virksomhedens hygiejne efter i sømmene, når man har tiden og muligheden for det.

Der er mange måder, hvorpå man kan forbedre hygiejnen i virksomheden, og uanset om det kommer de ansatte eller kunderne til gode, så er alle skridt i den rigtige retning bestemt ikke spild af tid eller penge.

Gør køkkenet mere hygiejnisk

Rigtig mange virksomheder er afhængige af et velfungerende køkken for at kunne drive en god forretning. Dette kan både være i restaurationsbranchen, hvor køkkenet er alfa og omega for virksomhedens succes, men det kan også være i større kontorbygninger, hvor en velfungerende kantine holder de ansatte glade og tilfredse. Der er ingen tvivl om, at køkkener er vigtige aktiver i mange virksomheder, og det er derfor også ekstra vigtigt, at hygiejnen er i orden, når man har med mad til mange mennesker at gøre.

Der er mange måder, hvorpå man kan forbedre hygiejnen i køkkener, og det er f.eks. meget vigtigt, at man har nye opvaskemaskiner og gode muligheder for løbende rengøring, mens køkkenet er i brug. Dette er særligt relevant, hvis man taber noget på gulvet, der gør køkkenet uhygiejnisk, og her kan machinery feet være en rigtig god tilføjelse til køkkenet. Med machinery feet kan køkkenets skabe og andet udstyr løftes ekstra fra gulvet, og dermed bliver det meget lettere at gøre rent på daglig basis.

Sørg for god håndhygiejne og bedre udluftningsmuligheder

I det sidste lange stykke tid er vigtigheden af god håndhygiejne virkelig blevet sat i relief, og der er ingen tvivl om, at det er et af de punkter, man skal være opmærksom på i alle typer af virksomheder. Dette kan man gøre på mange måder, men det er først og fremmest vigtigt, at der er masser af muligheder for håndvask og afspritning overalt i virksomheden. Her er spritdispensere ved alle ud- og indgange f.eks. et must, og det er bestemt besværet værd, hvis man undgår, at medarbejdere bliver syge.

Udover den gode håndhygiejne, så kan det være en rigtig god idé at investere i bedre udluftningsmuligheder til daglig brug. Indeklimaet er en utrolig vigtig faktor, når der snakkes om medarbejdernes sundhed, og det er derfor også et område, hvor man ikke bør spare, selvom der kan være tale om større investeringer.Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.