Hvordan skaber du det sunde liv?

Hvordan skaber du det sunde liv?
SPONSERET AF SMILICENTRUM.DK |

ANNONCE fra smilicentrum.dk

Vi snakker altid om, at det er godt at have et sundt liv. Men hvad er et sundt liv? Der er flere måder at leve et sund liv på det kan være alt fra mad til vores fysiske og mentale helbred. Det vigtigste er dog man passer godt på sig selv, så man har det godt.

Den sunde livsstil
Vi hører ofte at man skal leve et sundt liv. Men ikke så meget om, hvordan man lever et sundt liv. Et sundt liv kan nemlig være forskellig fra person til person. Dog er der nogle generelle ting, som alle kan gøre for at leve sundt.

Noget af det vi oftest hører er vores madvaner. Hvordan spiser vi? Er der en god balance i vores mad? Vi skal huske at spise en masse grøntsager og frugt. Dette kan nemlig ødelægge vores tænder og så bliver vi nødt til at bruge en masse penge på tandlæge i Lyngby, Bornholm eller hvor inden, du bor. Man kan altid snakke med sin tandlæge omkring ens problemer og bekymringer.

Man kan spise andet udover slik som bl.a. nødder herunder peanuts, mandler, valnødder og har man lyst, kan man se om man kan lave en sund kage ved hjælp af mindre usunde ingredienser.

Derudover indeholder et sundt liv også at man er fysisk aktiv alt fra at cykle til at løbe. Det er også dejligt med en gåtur om sommeren.

Hvad er et godt liv?
Er et sundt liv et godt liv eller er et godt liv et sundt liv? Der er der sikkert uenigheder omkring. Det vigtigste er at man passer på sig selv og sit helbred og lever et liv, man gerne vil.

Ved at foretage ting, som vi gerne vil, bliver vi også gladere og på den måde passer vi på os selv. Det er nemlig vigtigt, at vi har det godt mentalt.

HVOR DRØMMER VI OS HEN - ENERGIØEN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm som energiø. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere har bidraget med deres bud i dette tema. Send dine tanker til debat@tidende.dk.
Temaet afsluttes med en debatsalon i Elværket i Rønne tirsdag den 23. maj klokken 16.30.