Har du startet dit eget firma og leder efter et transportmiddel der passer dit behov?
• GRATIS

Har du startet dit eget firma og leder efter et transportmiddel der passer dit behov?

ANNONCE:

Det at starte sit eget firma, kan hurtigt tage en uventet drejning, og blive større end forventet inden for kort tid. Dette betyder, at du skal finde et nyt sted til dine varer, og en ny måde at transportere disse på. Men hvordan har du mon tænkt dig at eksportere alle dine varer til dit lager? Hvordan vil du fylde dit lager op med varer, på egen hånd? Læs med her, for at finde den perfekte løsning på problemet. 

Hvorfor smart med leasing af kassebiler?

Hvis du står i den situation at du udvider dit firma, og har brug for en løsning til at transportere dine varer til dit lager, og/eller andre steder hen, så er kassebiler den perfekte løsning. Men hvordan bærer du dig ad med netop dette, tænker du? Hvis du er på udkig efter et transportmiddel, der kan hjælpe dig med at transportere dine varer, fra dit selvstændige firma, så behøver du ikke at lede mere. På https://kassebil.dk/, har du mulighed for at lease en kassebil der passer netop dit behov. De udbyder en funktion, hvori du kan bygge din egen bil. Dette medfører, at du kan vælge hvilket firma du ønsker bilen skal være og hvilken type af kassebil du har behov for. Her kan du derefter, ud fra de modeller der matcher din søgning, vælge hvilken kassebil der passer din prisklasse bedst. Du har mulighed for at vælge mindre eller større kassebiler, alt efter dit behov. Dette gør også, at du har mulighed for, at vælge noget der er mindre til en lavere pris til at starte med, og gå til noget større når der ellers er behov for dette. 

Det hele foregår online, og du kan lease helt uden bekymringer. Det vil sige, at der ikke er nogle skjulte gebyrer du skal bekymre dig om og du har mulighed for at benytte en rådgiver hele vejen igennem, så du ligeledes ikke skal bekymre dig om noget. 

Har du brug for en kassebil der passer dit firmas koncept?

Ens image betyder meget for ens firma og det giver modtager lov til at tolke på hvem du er. Din firmabil skal derfor matche dit firmas koncept, og det er muligt at gøre ved hjælp af kassebiler.dk. Du kan eksempelvis benytte den funktion de udbyder, hvori du har mulighed for at sætte dit firmalogo på kassebilen, og dertil vælge en farve der passer dit behov. Du kan vælge at få den mere klassiske hvide farve, eller en finere farve der giver udtryk for elegance, såsom en mørk grå. Derudover, får du din kassebil leveret lige til døren, hvor end du befinder dig i Danmark; Jylland, Fyn, Sjælland og dertil også Bornholm. Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.