En aften i stearinlysenes skær

En aften i stearinlysenes skær
SPONSERET AF BILLIGZONEN.DK |

ANNONCE fra billigzonen.dk

Hvis du vil have lidt ekstra hygge på en vinteraften, kan du tænde nogle få stearinlys rundt om i stuen. På den måde kan du skabe et mere intimt miljø, hvor der ikke er behov for at tænde alle lamperne. Med en god film eller et TV abonnement med underholdende serier, bliver det en afslappende aften. Nogle mennesker foretrækker at have masser af lys i deres bolig, men er du til stearinlys, kan du få skabt et roligt miljø, som er ideelt til at slappe helt af i.

Tænd nogle levende lys og lad roen sænke sig over dig
Når man tænder levende lys, så skaber det en hyggelig og afslappet atmosfære. Det er med til at give ro og fred. Man kan næsten mærke pulsen sænke sig. Dette gør sig især gældende, hvis man har haft en travl dag på jobbet eller i skolen, så man har brug for at koble af. Nogle mennesker tager et bad for at komme ned i gear, mens andre tager en tur i naturen - men der er altså også noget hyggeligt over at sidde med et par levende lys foran sig.

Gør det til en filmaften med popcorn
Når lysene er tændt, kan man også lave en hyggelig filmaften. Du skal blot have fat i en god film og måske lave popcorn. Popcorn er næsten et must til en filmaften, og det er faktisk nemt at lave selv. Du skal blot have en gryde med lidt olie i. Herefter kan du putte majsene i gryden. Efter et stykke tid vil majsene begynde at poppe. Husk på at ryste gryden undervejs, så popcornene ikke brænder på. Når de er færdige, kan du drysse lidt salt over dem.

Giv dig selv tid til at slappe af med et langt, varmt bad
Et langt, varmt bad er også en fantastisk måde at slappe af på. Det kan give dig tid til at tænke over livet og lade tankene flyve frit. Man kan også tænde et par stearinlys på badeværelset. Dog skal man være opmærksom på eventuel brandfare, hvis der hænger mange håndklæder tæt på stearinlyset. Når du har brugt tid på at slappe af i et langt bad, vil du opleve, at du føler dig mere afslappet og rolig - og dette kan have en positiv effekt på resten af din dag.

Der er noget hyggeligt over at sidde i stearinlysenes skær og se en god film. Det er en måde at koble af, som de fleste elsker.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 03-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Søndag eftermiddag - mandag morgen: Søndag nat nærmer vi os igen 2 kr./kWh. Priserne svinger lige omkring eller under 2,20 kr./kWh alt inkl. Det er mellem 00 og 06, at du kan hente en ekstra besparelse. Opdateret søndag 13.02. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning