Det er klogt at få årlig service af dit pillefyr

Det er klogt at få årlig service af dit pillefyr
SPONSERET AF ANDRESENS-BIOENERGI.DK |

ANNONCE fra andresens-bioenergi.dk

Har du et pillefyr, der er gået i udu, skal du ikke vente for længe med at ringe efter hjælp. For der er ingen grund til, at du selv giver dig i kast med at skille maskinen ad. Selv hvis pillefyret virker fint, så kan det faktisk give mening at få nogen til at se på det årligt, for der kan sagtens opstå fejl på et fyr, som ikke giver sig til kende sådan lige med det samme, men der kan volde problemer i det lange løb.

Find et tilbud på pillefyr service i det sydøstjyske
Har du sommerhus i det sydøstlige Jylland i omegnen af Hedensted, Horsens, Silkeborg eller Vejle, skal du ikke lede længe for at finde nogen i nærområdet, som kan udføre pillefyr service ude på din matrikel. Men hvad så, når du ønsker at få dig et helt nyt pillefyr? Her gælder det om at finde hjælp til montering, hvis du da ikke har mod på at prøve kræfter med det selv og derved spare lidt penge.

Kan pillefyret varme rummet op?
Ved valg af pillefyr skal du bl.a. tage stilling til, hvor stort rummet er, som fyret skal kunne varme op under drift. Her vil det typisk være oplagt at høre en forhandler om, hvad du skal vælge. I øvrigt er det relevant at vide, hvor stor pilletanken er. For jo større kapacitet tanken har, jo sjældnere skal du traske over til pillefyret for at fylde tanken op. Hvad kan du ellers have i tankerne ved valg af pillefyr?

Hvad med rengøring af dit pillefyr?
Hvor nemt et pillefyr er at gøre rent, er noget, der også bør spille rolle for, hvilket fyr du ender med at vælge. Hvis sod fra afbrændte piller aflejrer sig alle mulige steder, er fyret sværere at holde rent.