Topchefers nye regler om kørsel har kostet kommunen 1,2 million

Topchefers nye regler om kørsel har kostet kommunen 1,2 million
Brug gerne kommunens egne biler (billedet) noget mindre. Og brug gerne din egen bil noget mere, hvis det kan spare tid til din kerneopgave. Det var ideen, da kommunens tre direktører i februar lempede reglerne for de ansattes kørselsgodtgørelse. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
NYHED | ABONNENT | 18. NOV 2023 • 05:30
Jakob Marschner
Journalist
NYHED | ABONNENT
18. NOV 2023 • 05:30

I februar vedtog kommunens direktion at lempe reglerne for de ansattes godtgørelse for at køre i egen bil. Det skete selvom kommunens økonomer havde advaret om en stor merudgift. Fra april til september blev ekstraregningen på godt 1,2 millioner kroner. Enhedslisten tager sagen i byrådssalen.

Lige over 1,2 millioner kroner. Helt præcist 1.215.865 kroner. Så meget har det fra april til september kostet kommunen, at de ansatte har fået bedre vilkår, når de bruger deres egen bil i en arbejdssituation.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: El-priserne er høje i dag og fra kl. 17-21 er det særligt dyrt at bruge strøm - Faktisk et stykke over den seneste tids kogespids-priser. I eftermiddag er gennemsnitsprisen henover de fire timer 5,27 kr./kWh. (alt inkl.).
Vi savner en god gang vind til at presse elpriserne ned, men pt. lover vejrudsigten ikke et skub i den retning i hvert fald ikke før vi rammer weekenden. Tænk over dit forbrug og skub det elforbrug du kan, til efter kl. 22.

Bornholms energi og forsyning