Ministre besøger Bornholm i forbindelse med gaslækket

Ministre besøger Bornholm i forbindelse med gaslækket
Forsvarsminister Morten Bødskov (S) kommer torsdag til Bornholm for at tale om gaslækket i Østersøen. Foto: Ritzau Scanpix
NYHED | 28. SEP 2022 • 18:43
Jesper Gynther
Journalist
NYHED
28. SEP 2022 • 18:43

Torsdag kommer forsvarsminister Morten Bødskov (S) og miljøminister Lea Wermelin (S) til Bornholm. Det oplyser ministerierne i en pressemeddelelse.

De to ministre besøger Bornholm for at tale om den sikkerhedspolitiske situation og de miljømæssige konsekvenser som følge af lækagen fra gasledningen i Østersøen ud for Bornholm.

Ministrene skal derudover sammen med Bornholms borgmester, Jacob Trøst (K), mødes med mandskabet fra Forsvarets helikopterbidrag, F-16-besætning samt beredskabsstyrelsens bidrag på Bornholm i forbindelse med gaslækket.

Programmet for besøget ser således ud:

Klokken 11.30-12.00 taler ministrene med repræsentanter fra helikopterbidrag, F16 besætning og Beredskabsstyrelsen.

Klokken 12.00-12.30 er der doorstep med forsvarsministeren, miljøministeren og Bornholms borgmester, hvor de vil sige et par ord til pressen.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning