– Vi kendte ikke Hotel Klippen, men da Mads og jeg så stedet var vi solgt med det samme. Terrassen, stemningen i klippehaven, vandet, og alt det der, det passer perfekt til Hummerhytten. Det er svært at beskrive, det er mere en følelse, der opstår i kroppen. Jeg tror sagtens, vi kan skabe en hummerhyttestemning, som vi havde i Listed. Det er rent held, at det sker, og hvis jeg selv skulle vælge nu, så havde jeg til hver en tid taget Klippen, så på den måde er det bare superfedt. Det bliver Mads, som kommer til at stå for den daglige drift på Hummerhytten Gudhjem,
Hvilke forventninger har du til sommeren?
– Det er svært med forventninger, men jeg regner med, at det bliver en fest. Jeg har haft flere restauranter på Bornholm, og med Hummerhytten synes jeg, vi fik rigtig mange gode erfaringer. Det første år skete der en masse fede ting, og det var rigtig sjovt. Men hvis man rkun kigger på økonomien, så var der ikke nogen særlig god økonomi det første år, fordi der var så mange ting, vi skulle have bygget op, købt ind og gjort klar.
– Mine forventninger i år er, at vi får støbt fundamentet for noget stort til næste år. Jeg håber, at folk vil støtte os og er med på vores superstramme koncept med vores hummerhotdog i hovedrollen. Vi går efter, at den bliver kendt på hele Bornholm. Mads og jeg var tre uger på hummerkursus i USA og Canada efter Hummerhyttens sæson 2. Der er hummerhotdog, eller lobster roll, noget, man spiser som en fransk hotdog herhjemme, men for os er hummer en delikatesse. Så vi har tænkt, at den skal laves med masser af kærlighed.
Hvor meget kommer du til at være der?