Kendt bornholmsk radiovært fordobler sin børneflok

Kendt bornholmsk radiovært fordobler sin børneflok
Den tidligere Allinge-dreng Pelle Peter Jencels familie har vokseværk. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
NOTITS | ABONNENT | 28. MAJ 2022 • 14:11
Af:
Ritzau
NOTITS | ABONNENT
28. MAJ 2022 • 14:11

Radioværterne Maria og bornholmske Pelle Peter Jencel har fået en søn, som slutter sig til storesøster Penelope, der kom til verden i januar 2021.

Radioprofilerne Maria og bornholmske Pelle Peter Jencel har fået en søn, lille Bobby, som slutter sig til storesøster Penelope, der kom til verden i januar 2021, og dermed har DR-parret fordoblet børneflokken på under halvandet år.

I januar 2021 blev parret forældre til datteren Penelope Athene Diamanti Jencel, og nu er lillebror Bobby kommet til verden.

Det annoncerer parret på Instagram.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af 𝕻𝖊𝖑𝖑𝖊 𝕻𝖊𝖙𝖊𝖗 𝕵𝖊𝖓𝖈𝖊𝖑 (@pellepeterjencel)

– Vild, stor, smuk og voldsom oplevelse at bringe endnu et barn til verden, skriver den nybagte mor.

Det var også på det sociale medie, at 31-årige Maria Jencel og 36-årige Pelle Peter Jencel afslørede nyheden om den forestående familieforøgelse tilbage i december.

– Ja, vi kunne ikke lige styre os, så til sommer får Penelope en lillebror, skrev Pelle Peter Jencel til et billede af den voksende familie.

Pseudotvillinger

Parret gruede dog slet ikke over tanken om pseudotvillinger.

– Vi håber, at det vil betyde, at de får en ekstra tæt relation. Vi ved selvfølgelig godt, at det kan være hårdt med to så små børn. Men det ser vi på, når det kommer, sagde Maria Jencel efterfølgende til Ekstra Bladet.

– Det føles helt rigtigt, at Penelope nu skal være storesøster. Det var det helt naturlige næste skridt på vejen for os.

Pelle Peter og Maria Jencel mødte hinanden på DR og blev kærester, da de i 2018 lavede radioprogrammet "Sommermorgen" sammen.

Efter et halvt års forhold faldt Pelle Peter Jencel på knæ under en ferie i Tanzania i Afrika.

I sommeren 2019 blev parret gift på Pelle Peter Jencels fødeø, Bornholm og smeltede deres respektive efternavne, Jensen og Arcel, sammen til Jencel.

I sommeren 2021 blev parret gengift på den græske ø Lesbos.