Johnny fik østersøtorsken rundt i verden

Johnny fik østersøtorsken rundt i verden
Michael Andersen, HR-direktør hos Espersen, overrakte Dronningens Belønningsmedalje til Johnny Nilsson (th), der er stoppet efter 44 år i den bornholmske fiskekoncern. Foto: Holger Larsen
NYHED | ABONNENT | 23. SEP 2023 • 05:30
Holger Larsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
23. SEP 2023 • 05:30

Tidligere speditionsleder i A. Espersen A/S, Johnny Nilsson, har fået Dronningens 40 års belønningsmedalje.

Johnny Nilsson har været med i halvdelen af den store bornholmske fiskekoncern A. Espersen A/S’ levetid, og historierne er mange fra 44 års ansættelse i virksomheden, da Johnny fredag mødes med nogle af sine tidligere kolleger.

Det foregår i kontorbygningen på Sydhavnsvej i Rønne. Anledningen er, at virksomhedens HR-direktør Michael Andersen er kommet for at overrække Johnny Nilsson Dronningens 40 års belønningsmedalje med krone.

Michael Andersen roser Johnny Nilsson for at have været en god repræsentant for Espersen og for at leve op til mottoet "vi siger, hvad vi mener, og gør hvad vi siger".

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning