Forening kårer to ildsjæle

Forening kårer to ildsjæle
Ivan Hansen fra forretningsudvalget i Klemensker Idrætsforening og årets ildsjæl, Tommy Andersen (th). Foto: Irene Sonne Nielsen
NOTITS | ABONNENT | 17. MAR 2023 • 15:50
Holger Larsen
Journalist
NOTITS | ABONNENT
17. MAR 2023 • 15:50

Klemensker Idrætsforening har udnævnt årets ildsjæl og årets KIF’er.

Klemensker Idrætsforening har kåret Tommy Andersen som årets ildsjæl og Sara Skov Holm som årets KIF’er.

De har begge deres gang i gymnastikafdelingen, som blomstrer i øjeblikket.

Her bruger udvalgsformand Tommy Andersen mange kræfter på at holde det hele i gang med hjælp af gode instruktører og hjælpetræner, skriver KIF på sin hjemmeside. Han roses især for en kæmpe indsats i forbindelse med gymnastikopvisningen.

Tommy Andersen er også involveret i hockey og petanque og er faktisk blandt landets bedste i petanque.

"Tommy er også den, der altid stiller op, når der skal slæbes borde og stole, eller andre praktiske gøremål, blandt andet kræmmermarked. Tommy er her og der og alle vegne, og han er altid klar med en sjov bemærkning", skriver KIF.

Årets KIF'er Sara Skov Holm har været instruktør for de mindste gymnaster i Klemensker siden 2015. Hun har nu udvidet til to gymnastikhold. Første hold med børn og forældre, næste hold de lidt større børn. Der er mellem 80-100 personer igennem, hvoraf en stor del kommer langvejs fra. Sara Skov Holm har god hjælp af gemalen Simon og deres tre piger, samt ikke at forglemme alle hjælpeinstruktørerne, oplyser KIF.

"Sara er guld værd for foreningen, man smittes af hendes entusiasme og energi, så vi håber at hun fortsætter mange år endnu", skriver KIF.

 

Ivan Hansen og årets KIF’er, Sara Skov Holm. Foto: Irene Sonne Nielsen