En dag med glæde og sorg

En dag med glæde og sorg
Soldater på Almegårds Kaserne lagde fredag morgen en krans ved mindestenen for de tre faldne soldater fra Opklaringsbataljonen. Foto: Almegårds Kaserne
NOTITS | ABONNENT | 17. NOV 2023 • 13:12
Holger Larsen
Journalist
NOTITS | ABONNENT
17. NOV 2023 • 13:12

Fredag den 17. november er både en glædens dag og en sorgens dag på Almegårds Kaserne.

– Vi har i dag fejret Gardehusarregimentets 409 års fødselsdag i forbindelse med flaghejsning klokken 08.00, med tale af garnisonskommandanten, fødselsdagssang og oplæsning af soldatens bøn af en værnepligtig, fortæller major Hans Lundsgaard i en mail.

– Efterfølgende var der kransenedlæggelse ved mindestenen på kasernen for Rune Westy Nielsen. Rune faldt for Danmark den 17. november 2009, men bliver aldrig glemt, lyder det fra Hans Lundsgaard.

Rune Westy Nielsen, der blev 22 år, blev ramt af en sprængladning, da han var udsendt i Afghanistan. Yderligere to soldater på det samme hold (ISAF 8) fra Opklaringsbataljonen på kasernen mistede livet under udsendelsen i 2009-2010.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning