50-års jubilæum fejret i Vestermarie

50-års jubilæum fejret i Vestermarie
Class of 73 fra venstre (fødenavn i parentes): Hanne Birgitte Nielsen (Sørensen), Ulla Hesby Vinther (Jensen), Annette Nielsen (Olsen), Marianne Falbe Nattestad, Marianne Kofoed (Olsen), Else Anker (Sode), Bitten Pedersen, Michael Andersen, Helle Hansen (Cordua), Alf Seerup og Jens Chr. Bendtsen. Eget foto
NOTITS | 12. SEP 2023 • 15:00
NOTITS
12. SEP 2023 • 15:00

Lørdag blev der fejret jubilæum i Vestermarie, hvor 11 gamle klassekammerater var mødt op for at fejre, at det i år er 50 år siden, at de startede sammen i 1. klasse på Vestermarie Skole.

Elever, der var kommet til i løbet af årene, var også inviteret, men 12 tidligere klassekammerater var desværre forhindret i at deltage, mens to elever trods stor hjælp fra arkiv og internet ikke kunne findes. Det oplyser Annette Nielsen i en mail.

"Trods den sparsomme deltagelse var det en dejlig dag med kaffe og kagemand i Folkeskoven, et besøg i det gamle klasseværelse på skolen, samt sjove historier fra skoletiden," beretter Annette Nielsen.

Jubilæumsfejringen sluttede med middag og et ønske om snarligt gensyn.

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?