Sangerinde fejrer udgivelse med koncert

Sangerinde fejrer udgivelse med koncert
Julie Brammer udgiver sit debutalbum fredag og giver i den anledning koncert på Svanekegaarden lørdag. Pressefoto: Raffaele Santarpia
NOTITS | 4. OKT 2023 • 13:12
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
4. OKT 2023 • 13:12

For Julie Brammer er det en drøm, der går i opfyldelse, når hun fredag udsender sit debutalbum "A Velvet Robe Testimony", og lørdag fejrer hun det med en koncert på Svanekegaarden, hvor hun går på scenen med fuldt orkester.

– Det er en drøm, der går i opfyldelse, og vi gør alt for, at det bliver en smuk aften. Der vil være bar, ballader, nærvær og musik, siger hun i en pressemeddelelse.

Sangene beskriver Julie Brammer som fortællinger om forelskelse, skyggesider, at finde sin vej og at slutte fred med fortiden. De er skrevet og sunget af hende selv. På Svanekegaarden har hun selskab af Henrik Salinas på bas og guitar, Andreas Westh på trommer og percussion, Niels Bachmann og Casper Knudsen på guitar, Nils Jespersen på saxofon, Franz Bomberg på trompet og Simon Lund Koefoed på klaver.

"A Velvet Robe Testimony" udkommer digital.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 11-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag: Mandagens anbefaling er nem. Efter kl. 06 er prisen stabil resten af dagen på omkring 2,50 kr./kWh alt inkl., hvis du altså lige springer kogespidsen (17-21) over. Læg mærke til, at kogespidsen langsomt nærmer sig 4,00 kr./kWh. Opdateret 00.14. Næste opdatering 13.15.

Bornholms energi og forsyning