Så mange kom til revy i Allinge

Så mange kom til revy i Allinge
En del af historien var, at revyen foregik på en ny scene i Sandvig ved navn Blokfløjten. Foto: ASG
NYHED | ABONNENT | 21. MAJ 2024 • 19:00
Holger Larsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
21. MAJ 2024 • 19:00

Glæde og lettelse i ASG efter revy nummer 19.

"Tak for en fantastisk god oplevelse. Det var vores debut i går ved revy, og absolut noget vi gerne vil se igen. Fantastisk underholdning, lækker mad, god musik og gode drinks. Tak for en skøn skøn aften. Stort arbejde for de frivillige, men med sammenhold kan man alt".

Revyholdet fra Allinge-Sandvig Gymnastikforening får mange roser med på vejen efter to weekender med forestillingen "Par bar bund" i Bornholms Idræts- og Kulturcenter i Allinge. Ovennævnte ros gives på ASG’s facebookside, og i ASG og på revyholdet er der også tilfredshed:

– Vi er glade og lettede over, at det lykkedes os at lave en revy, som vores gæster var glade for, siger Lars Christiansen, der endnu en gang var en af hovedkræfterne bag revyen sammen med blandt andre Brian Horst Sørensen.

Vi var bagud

Han lægger ikke skjul på, at man var igennem en hård proces, især i dagene op til revyen, hvor det hele skulle falde på plads, da man rykkede ind på den store scene i hallen med revynumre, sang og musik og tv-indslag

– Vi var bagud på mange parametre. Der var mange ting ved generalprøven, hvor jeg tænkte "puha, der er et stykke vej endnu". Men da vi nåede frem til den første forestilling, kunne man se en helhed. Den samlede pakke er vi ovenud tilfredse med, og det fornemmer vi også, at publikum har været, siger Lars Christiansen.

– Det er revyen for bornholmerne. Vores historie hænger sammen. En blanding mellem revy, musical og dilettantkomedie. Jeg plejer at sige, at det er Halløj på Badehotellet med John Cleese kombineret med alle numrene i midten, fortsætter han.


Lars Christiansen giver den i rollen som en storentreprenør på nordlandet. Foto: ASG


En god sum penge

A/S Revy 2024 solgte i alt cirka 1.750 billetter til de fire forestillinger. Tæller man generalprøven med, har i alt omkring 2.000 personer set revyen.

– Økonomien kan vi ikke sige noget om endnu, men jeg er sikker på, at ASG har tjent en god sum penge, siger Lars Christiansen.

Revyen var den 19. i rækken, siden ASG lavede den første revy i 1989.

I de seneste år har der været revy i Allinge hvert andet år – med en pause under coronaen. Det er en kæmpe opgave at lave revy med frivillige kræfter, og der spekuleres i, at man vil slutte af med en revy nummer 20 i 2026.

– Jeg er klar på at lave revy igen, og mange af dem på scenen vil gerne være med igen. Men vi har nogle bærende kræfter, som er omkring 70. Det giver sig i september næste år, om vi har et hold.

– Jeg forventer, at der kommer i hvert fald en revy endnu, konkluderer Lars Christiansen.