Kuk kuk i skoven - sommerrevyen vender tilbage

Kuk kuk i skoven - sommerrevyen vender tilbage
Verner Mogensen vender – må vi formode – tilbage. Foto: Bornholms Sommerrevy
NYHED | 13. NOV 2023 • 15:25
NYHED
13. NOV 2023 • 15:25

Sommerrevyen melder klar til en ny sæson i 2024. Og det bliver både med nye ansigter og gamle kendinge, når Kyllingemoderen indtages igen.

Der kommer både gamle kendinge og nye, unge og "supermusikalske" medspillere på scenen, når Bornholms Sommerrevy løber af stablen i 2024.

Det skriver revyen i en pressemeddelelse, hvor de forkynder, at det nye hold er på plads, og billetsalget er startet.

De gamle kendinge er naturligvis ingen andre end revyens "forældre" Gunvor Reynberg og Søren Hauch Fausbøll som både er med på scenen og som instruktører. Som kapelmester medvirker desuden Johann Gustav, som i år vandt prisen som årets revykomponist ved Revyernes Revy.

Nye ansigter

Som de nye i klassen kan publikum opleve Frida Cæcilia Rødbroe og Mathias Flint.

Førstnævnte sprang ifølge pressemeddelelsen ud som skuespiller fra skuespillerskolen Fourth Monkey i London i 2022. Ikke længe efter scorede Frida hovedrollen i musicalen "La Maupin", som vandt en Off West End Award for bedste nye musical. Frida har siden arbejdet på de engelske scener med både komedie, music hall og Shakespeare.

Mathias Flint er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i Aarhus i 2016. Umiddelbart efter blev han ansat i Aarhus Teaters ensemble, hvor han var indtil 2020. Siden har han arbejdet freelance på flere af landets store scener - blandt andet som Leopold i Folketeatrets opsætning af Sommer i Tyrol sammen med Søren Hauch-Fausbøll.

Som scenograf arbejder revyen igen i år sammen med den bornholmske og prisvindende Rikke Juellund.

"Rikke arbejder for nogle af de største teatre i Norden og Europa, men den bornholmske revy har en stor plads i Rikkes hjerte - og sådan har revyen det ligeledes med Rikke," står der i pressemeddelelsen, hvor det også fremgår at Rikke Juellund har været med som scenograf siden revyens start i 2019.

Den næste sommerrevy har fået titlen 'Kuk kuk i Skoven', og det forklares således:

"Der sker nemlig meget, som er helt kuk kuk, både ude i den store verden og på vores kære ø. Så der er nok at tage fat i for en revy, som bryster sig af at være en af de mest lokale i landet. Revyen vil igen levere numre, der både er til at grine af og græde over."

– Vi er glade for at være i gang igen, og med det her hold kan publikum godt glæde sig til både skarp komik og en endnu større musikalsk oplevelse, fortæller revyens ene direktør, Gunvor Reynberg.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: El-priserne er høje i dag og fra kl. 17-21 er det særligt dyrt at bruge strøm - Faktisk et stykke over den seneste tids kogespids-priser. I eftermiddag er gennemsnitsprisen henover de fire timer 5,27 kr./kWh. (alt inkl.).
Vi savner en god gang vind til at presse elpriserne ned, men pt. lover vejrudsigten ikke et skub i den retning i hvert fald ikke før vi rammer weekenden. Tænk over dit forbrug og skub det elforbrug du kan, til efter kl. 22.

Bornholms energi og forsyning