Selvom det ikke er den bager, der har flest smagsvarianter af fastelavnsboller, så er det den, der har flere forskellige typer. Her kan man nemlig både få den klassiske gammeldags hvedebolle med creme og et tykt lag chokolade på toppen, den åbne wienerbolle med marmelade eller creme, en walesbolle med hindbær og fløde i og med craquelin på toppen - og en smuk, snorlige wienerkrans med grøn matchacreme og et låg på.
– Vi oplever ikke som sådan en hype herovre på den måde, man gør i byerne. Men det er dem, der sælger bedst lige nu - og det er trods alt stadig vinterperioden, oplyser de.
Selvom bageriets kunder allerbedst kan lige den gammeldags fastelavnsbolle og varianten med hindbærskum, så vælger Tidendes udsendte alligevel den vovede udgave og prøver kræfter med bagerens luksusbolle med matcha, og det er en smagsvariant, der deler vandene blandt de smagende.
Er man ikke til de klassiske søde, flødefyldte kager, og er du klar til at prøve noget nyt, så er luksusbollen fra Bager Dam garanteret et forsøg værd med cremen, som er lidt mere ovre i det salte køkken.
Elsker du til gengæld den helt klassiske fastelavnsbolle, og mener du ikke, at den nogensinde har gjort noget galt, så er rådet herfra, at du vælger en af bageriets andre lækre fastelavnsboller. Du får dem for mellem 25 og 35 kroner.