Få hænderne gravet ned i bornholmsk mad

NOTITS | 21. MAJ • 13:54
NOTITS | 21. MAJ • 13:54

Madkulturhuset fylder 10 år den 1. juni, og der kan man med fordel tage appetitten med på besøg. Men det kræver dog også en fysisk indsats, hvis man vil være med til det hele.

– Der mulighed for at ryge laks, bage pandekager over bål, lave egen chokolade, chips og is, siger Pelle Nybirk, der er sekretariatschef hos Gourmet Bornholm.

Det er dog også en god idé at tage tegnebogen med.

– Nogle aktiviteter er gratis, nogle koster penge, og det er muligt at købe mad fra boder, forklarer han.

Madkulturhuset blev til i 2015 som Danmarks første regionale madkulturhus. Formålet har været at væres centrum for formidling af bornholmsk fødevarekultur til lokale, turister og professionelle.

Arrangementet den 1. juni er stablet på benene i samarbejde med Bornholms Museum.

FÅ ABONNEMENT