Bornholmsk bridgepar vinder danmarksmesterskab

Bornholmsk bridgepar vinder danmarksmesterskab
Mette Høyer og Jan Thyge Wredstrøm vandt DM-guld.
NOTITS | 14. JUL 2024 • 18:44
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
14. JUL 2024 • 18:44

Lørdag den 13. juli blev en historisk dag for bridgesporten på Bornholm.

Mette Høyer og Jan Thyge Wredstrøm fra Rønne BridgeForum vandt danmarksmesterskabet for bridgespillere med maksimalt to års anciennitet i turneringsbridge.

Det skete under Dansk Bridge Forbunds bridgefestival, som afholdes hvert år i Svendborg. Denne begynderturnering havde deltagelse af 32 par fra hele Danmark. Efter en meget spændende afslutning sluttede Mette og Jan som vinder af turneringen og havde hermed sikret sig det danske mesterskab 2024 for nye bridgespillere.

– Det er et resultat, vi på Bornholm og i Rønne BridgeForum er meget glade for og stolte over, fortæller Kresten Jensen fra Rønne BridgeForum.

Han mener, det samtidig er en rigtig god opmuntring og anerkendelse til de ildsjæle, der i en årrække har stået for den uddannelse- og kursusaktivitet, som Rønne BridgeForum og distrikt Bornholm i fællesskab gennemfører,

– Mette og Jans evner og kvalitet indenfor bridgespillet, verdens bedste kortspil, er et produkt af denne uddannelse, siger han og peger på, at deltagelse i klubbens turneringer og mange timers teori og bridgesnak med rutinerede spillere også er en del af baggrunden for Mette og Jans succes og det danske mesterskab 2024 for begynderpar.

Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT