Indbrud i børnehave i Aakirkeby

NOTITS | 26. FEB 2024 • 11:20
NOTITS
26. FEB 2024 • 11:20

En børnehave i Aakirkeby er blevet udsat for indbrud.

Det fremgår af døgnrapporten, der beretter, at politiet modtog anmeldelsen fredag klokken 16.35. Der er et byggeprojekt i gang i en del af børnehaven, og ifølge politiet er det her, indbruddet har fundet sted. En plade, der fungerede som midlertidig dør, var brudt op, og der blev stjålet forskelligt værktøj af mærket DeWalt, lyder det i døgnrapporten.

Der er tale om tre DeWalt skruemaskiner, en DeWalt stiksav, to DeWalt firdoblet oplader, otte DeWalt batterier samt en DeWalt T-Stak radio. Værktøjet kan desuden være mærket med JM, BNB eller SM samt to til fire cifre, oplyser Bornholms Politi.

Indbruddet menes at være sket weekenden forinden, hvilket vil sige mellem fredag den 16. februar klokken 14.30 og mandag den 19. februar klokken 6.30.

Politiet opfordrer i forlængelse heraf til, at man er ekstra opmærksom, hvis man får tilbud om at købe brugt værktøj af mærket DeWalt, da det er ulovligt at handle med stjålne genstande. Derudover bedes alle med kendskab til sagen at kontakte politiet på 114.