Træner fyres efter ydmygelse mod Marseille og Højbjerg

21. OKT 2024 • 08:34SPORT

Montpellier fyrede træner efter nederlaget til Marseille, der havde Pierre-Emile Højbjerg blandt målscorerne.

Kun få minutter efter søndagens ydmygende 0-5-nederlag til Marseille valgte Montpellier at fyre cheftræner Michel Der Zakarian.

Den danske landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg scorede målet til 3-0 for Marseille i den ensidige affære i den bedste franske fodboldrække.

Fyringen af den armenske træner meddelte Montpellier-klubpræsident Laurent Nicollin kort efter nederlaget ifølge AFP.

- Han er ikke længere træner for førsteholdet. Efter præstationen og attituden denne aften følte jeg mig nødsaget til at gøre noget, siger Laurent Nicollin ifølge AFP.

Klubpræsidenten gav træneren beskeden i omklædningsrummet og annoncerede efterfølgende fyringen på live-tv.

- Vi kan ikke skifte 25 spillere, så jeg har taget initiativ til at stoppe samarbejdet med Michel Der Zakarian. Vi talte sammen i omklædningsrummet efter kampen. Jeg sagde til ham, at det var slut.

- Jeg sagde til spillerne, at takket være deres flotte indsats havde de fået træneren fyret, og at de nu skal tage ansvar i næste weekend mod Toulouse, siger Laurent Nicollin til Dazn.

Montpellier har tabt de seneste tre kampe i Lique 1, og det er kun blevet til en enkelt sejr i de første otte ligakampe i denne sæson. Det efterlader holdet på sidstepladsen med blot fire point.

Marseille er omvendt med helt i toppen med 17 point, og Højbjerg og co. kan komme helt op på siden af Paris Saint-Germain på søndag. Her tager Marseille imod PSG, der topper rækken med 20 point.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT