Tottenham besejrer West Ham efter tre mål på syv minutter

19. OKT 2024 • 15:36SPORT

Efter en jævnbyrdig første halvleg stak kampen af i anden halvleg, der bød på tre Tottenham-mål og rødt kort.

En effektiv periode i anden halvleg gjorde forskellen, da Tottenham lørdag besejrede West Ham med 4-1 på hjemmebane.

Efter en tæt første halvleg lukkede Tottenham kampen med tre mål på syv minutter i anden halvleg.

Gæsterne fik ellers den bedste start på kampen, da kantspilleren Jarrod Bowen efter 18 minutter sendte et fladt indlæg gennem feltet og fandt Mohammed Kudus, der lagde bolden op i nettaget til 0-1.

Det slog ikke hjemmeholdet ud af kurs.

Tottenham kom tilbage i kampen, da den svenske offensivspiller Dejan Kulusevski trak ind i banen fra højre side sparkede bolden ind i det korte hjørne ved hjælp af stolpen i kampens 36. minut.

Hjemmeholdet kom også bedst ud fra pausen, og fem minutter inde i anden halvleg skruede Tottenham op for tempoet.

Først var det den italienske venstreback Destiny Udogie, der søgte mod baglinjen og lagde bolden skråt tilbage i feltet, hvor Yves Bissouma dukkede op og sparkede bolden i netmaskerne til 2-1 efter 52 minutters spil.

Tre minutter senere blev den 3-1, da West Hams forsvarsspiller Jean-Clair Todibo lavede et uheldigt selvmål efter en ellers forkølet afslutning Tottenhams anfører Son Heung-min.

Og efter 59 minutterne kunne selv samme Son Heung-min fuldende gæsternes rædselsminutter ved at score til 4-1 efter en omstilling.

Herfra var der aldrig tvivl om kampens udfald, og Tottenham kørte en sikker sejr hjem i en afslutning, der dog alligevel bød på lidt dramatik.

Et kvarter før slutfløjt fik gæsternes målscorer Kudus direkte rødt kort efter en dramatisk udvikling på et Tottenham-frispark.

Der opstod tumult, da Kudus først sparkede to gange til hjemmeholdets Micky van de Ven og efterfølgende plantede hænderne i ansigtet på både van de Ven og to øvrige Tottenham-spillere.