Koerstz mister momentum i sydkoreansk topstrid

19. OKT 2024 • 10:33SPORT

Nanna Koerstz Madsen kunne lørdag ikke helt holde kadencen fra to gode runder, men ligger pænt til i Sydkorea.

Den danske golfspiller Nanna Koerstz Madsen er fortsat i top-10 i LPGA-turneringen BMW Ladies Championship i Sydkorea. Men drømmen om den anden sejr på den prestigefulde tour i karrieren er rykket lidt længere væk.

Efter at have ligget på en delt tredjeplads, da regn fredag afbrød anden runde, gled den snart 30-årige dansker en smule tilbage til en delt ottendeplads.

En afsluttende birdie på hul 18 lørdag betød en tredje runde i to slag under par og giver en samlet scoret på 12 slag under par.

Inden regnvejrsafbrydelsen fredag havde danskeren tre slag op til førstepladsen.

Inden finalerunden er der nu seks slag op til Hannah Green fra Australien, som fører.

Koerstz Madsen så ud til at ville fortsætte de lovende takter, da hun natten til lørdag dansk tid genoptog anden runde. På de syv sidste huller, som hun manglede, blev det til tre birdies og en enkelt bogey.

Det gav en runde i fem slag under par. Det var identisk med første runde.

Trods fortsat stabilitet i spillet var putteren ikke nær så varm, da hun fortsatte ud på tredje runde kort efter at have afsluttet anden runde.

Det blev til tre birdies og en enkelt bogey på de 18 huller, og hun måtte se sit navn glide en smule tilbage i stillingen.

Landsmand Emily Pedersen er placeret på en delt 52.-plads i fire slag under par.

BMW Ladies Championship er en del af LPGA Touren og har en samlet præmiesum på 2,2 millioner dollar svarende til 15 millioner danske kroner.

Turneringen slutter søndag.

I 2022 vandt Koerstz Madsen sin første og hidtil eneste sejr på LPGA Tour, da hun triumferede ved Honda LPGA i Thailand. Ingen anden dansk kvinde har nogensinde vundet på LPGA Tour.

Ej heller har en dansk mand vundet på PGA Tour.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT