Emily Pedersen laver hole-in-one i Malaysia

26. OKT 2024 • 09:08SPORT

Golfspilleren Emily Pedersen havde et gyldent moment på tredje runde af en stor turnering i Malaysia.

Det kan godt være, at Emily Pedersen ikke vinder turneringen, men den danske golfspiller leverede et mindeværdigt øjeblik i Malaysia.

På tredje runde i LPGA-turneringen Maybank Championship i Kuala Lumpur præsterede Emily Pedersen at lave hole-in-one.

Emily Pedersen skulle kun bruge et enkelt slag på at fuldføre det fjerde hul på 88 meter.

Det var anden gang på få måneder, at Emily Pedersen lavede hole-in-one. Hun gjorde det samme under sommerens Solheim Cup.

Det vilde slag bragte kortvarigt den 28-årige dansker tættere på toppen, da hun også lige havde lavet to birdies i træk på andet og tredje hul.

Den gode stime fortsatte dog ikke på de sidste ni huller, hvor det blev til tre bogeys. Dermed endte runden i et enkelt slag under par.

Det efterlader Emily Pedersen i midten af feltet uden udsigt til at kunne blande sig i toppen på søndagens sidste og fjerde runde.

Samlet er Emily Pedersen fem slag under par på en delt placering som nummer 39.

Lidt bedre gik det for Nanna Koerstz Madsen, der gik tredje runde i fire slag under par. Hun leverede blandt andet en eagle på andet hul, så de to danskere viste sig virkelig frem på den malaysiske bane.

Samlet er Nanna Koerstz Madsen syv slag under par, men også hun har et stykke op til de bedste. Hun er placeret som delt nummer 25.

Helt i toppen deler tre spillere førstepladsen 16 slag under par. Det er sydkoreaneren Haeran Ryu, thailænderen Jeeno Thitikul og kineseren Yin Ruoning.

Turneringen i Kuala Lumpur spilles blot for anden gang på LPGA Touren. 78 spillere deltager, og der er en præmiepulje på tre millioner dollar - 21 millioner danske kroner.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT