Silkeborg vil straffe tilskuere efter pyro-ballade

25. OKT 2024 • 23:10SPORT

Direktør varsler sanktioner mod Silkeborg-fans, der smed pyroteknik på banen i superligakampen mod AaB.

Fredagens superligakamp mellem Silkeborg og AaB blev midlertidigt afbrudt i løbet af første halvleg, da Silkeborg-fans antændte og kastede store mængder pyroteknik på kunstgræsbanen på Jysk Park.

Efter 1-1-kampen fortæller Silkeborgs økonomidirektør, Claus Christensen, at man vil forsøge at straffe de personer, der anvendte pyroteknikken.

- Det er ikke scener, vi som klub eller dansk fodbold har lyst til at se på de danske stadioner.

- Vi vil se tingene igennem, og så vil vi se, om der er nogle, der kan straffes for de overtrædelser, der åbenlyst er lavet, siger økonomidirektøren til Viaplay.

Kunstgræsset tog tydeligt skade af kasteskytset med sorte plamager til følge.

Ifølge fodboldmediet Bold er flere Silkeborg-tilhængere sure over måden, hvorpå der bliver udført visitering.

Og det var i den forbindelse, at fansene protesterede med pyroteknik, skriver mediet.

Fanenheden Silkeborg har lagt et opslag på Facebook, hvori Silkeborg anklages for "ulovlig visitering" grundet blandt andet "ragelse på kønsdele".

Silkeborgs økonomidirektør kan ikke genkende udlægningen, fortæller han.

- Jeg synes ikke, det er rare anklager. Jeg må sige, at de meldinger, vi har, er, at der bliver visiteret efter gældende regler.

- Men vi kigger selvfølgelig også på, om der er nogle ting, der skal gøres anderledes, siger Claus Christensen til Viaplay.

AaB fik en drømmestart efter et forsvarskoks af Silkeborg, men en ihærdig jagt førte til, at værterne fik scoret i slutminutterne, og kampen endte derfor 1-1.

Pointdelingen betyder, at Silkeborg er på fjerdepladsen med 21 point.

AaB indtager niendepladsen med syv point færre end Silkeborg, der som det blot andet hold i Superligaens historie nu har spillet uafgjort i de seneste seks kampe.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT