Neestrup efter point i svær udekamp: En god præstation

24. OKT 2024 • 23:35SPORT

Top-8 i Conference Leagues ligaspil bliver svært for FCK ifølge cheftræner Jacob Neestrup.

Trods et tidligt mål imod var FC København godt med på udebane mod Real Betis, og takket være Kevin Diks straffesparksmål i anden halvleg blev det til 1-1 for københavnerne på en svær udebane.

- Jeg synes, at vi spillede kampen, som vi skal. Vi leverede en præstation, så det var en lige kamp på mange parametre. Spillerne gjorde, det, som jeg bad dem om, siger FCK-træner Jacob Neestrup til Disney+ efter kampen.

- Selv om vi kom bagud tidligt, så havde vi kampen tilpas under kontrol til, at den levede indtil sidste minut.

FCK-træneren fremhæver indskifterne som afgørende for, at det lykkedes at hive et point med hjem. Samtidig ærgrer han sig en smule over, at FCK ikke spillede direkte nok i flere situationer.

Pointet er det første til FCK i denne sæsons Conference League, efter at det i første runde blev til et skuffende nederlag på hjemmebane mod den polske mester Jagiellonia Bialystok.

- Vi er med for at konkurrere, og det formåede vi ikke i den første kamp. Derfor var vi pisket til at få point i dag (torsdag, red.), siger FCK-træneren til Disney+.

Der er 36 hold med i Conference Leagues ligaspil. De otte bedste hold går i ottendedelsfinalen, mens nummer 9 til 24 skal spille 16.-delsfinaler.

- Vi er to point bagud. Vi skulle have vundet første kamp. Top-8 bliver svært, men det vigtigste for os er, at vi spiller europæisk efter jul. Det kræver, at vi begynder at levere nogle sejre, siger Neestrup til Disney+.

I næste spillerunde tager FCK imod Istanbul Basaksehir i Parken. Den kamp spilles 7. november.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT