Udklædte dyr og bondedyst

Udklædte dyr og bondedyst
Arkivfoto: Holger Larsen
NYHED | ABONNENT | 23. MAJ 2023 • 15:30
NYHED | ABONNENT
23. MAJ 2023 • 15:30

Det er tid til årets Familiedyrskue i Almindingen.

Bornholms Brand Park – altså travbanen i Almindingen – danner i den kommende weekend rammen om et populært familiearrangement med dyrskue og aktiviteter for både voksne og børn.

Bornholms Familiedyrskue har i år fundet på en ny udfordring til årets børnedyrskue: En pris til bedst udklædte dyr.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Bornholms Landbrug og Fødevarer.

Det er landbrugets børne- og ungdomsorganisationer der står bag Familiedyrskuet.

Besøgende kan altså se frem til en blanding af udklædte får, køer og ponyer, der blender sammen med duften af æbleskiver, boder på markedspladsen og lystig brummen fra traktor- og maskinudstillingerne.

– En af vores hovedattraktioner er børnene og deres dyr på Børnedyrskuet. Vi er altid spændt på, hvad vi får at se af sjove og søde kæledyr. Gennem årene har vi set alt fra congosnegle, vandrende pinde, en kornsnog, søde kaniner, marsvin, hamstre og selvfølgelig en masse søde ponyer. Børnedyrskuet er ofte det, som folk kommer for at se, siger Pernille Ipsen Petterson som er frivillig arrangør på Familiedyrskuet.

På området kan man slentre mellem legelandet, ishuset og opvisninger på inderbanen, herunder bondedysten, dyrenes udklædningsparade og kræmmermarkedet, ligesom man kan få sig en hestevognstur i skoven eller ponytræk for de små.

Bornholms Familiedyrskue arrangeres af Bornholms Landbo Ungdom og Bornholms 4H og afholdes lørdag den 27. maj kl. 10-16.