– Vi er så ærgerlige over det, når vi nu går rundt og synes, at vi har sådan en glad og dejlig skole, at det så ikke afspejler sig i tallene. Det er da ærgerligt, at arbejde på en skole og give alt, hvad man har hver dag, og så er det de her tal, der kommer ud. Så skal man forklare sig, men vi forstår simpelthen ikke, hvorfor tallene ser sådan ud, siger Lars Kromann Myhre.
Tager tallene for gode varer
Selvom trivselsindekset har været støt faldende siden 2016, så vil han ikke sætte fingeren på noget, der kan ligge til grund eller som skal ændres for at få vendt den kedelige udvikling.
– Vi vil ikke prøve at forklare det med corona eller generel mistrivsel blandt unge, men vi vil bruge det til at stille skarpt på, hvordan vi kan gøre det bedre, siger han.
– Vi tror på det, vi gør. Vi har en inklusionsvejleder og et team af dygtige lærer og pædagoger, og det er det vigtigste. Vi synes også, at vi trækker på alle de ressourcer, vi har i kommunen. Men vi tror på, at løsningen skal komme ud af noget af det, vi allerede gør, fremfor at det er noget helt nyt eller nogen udefra, der skal hyres ind.