Traditionelt marked i nye rammer

Traditionelt marked i nye rammer
Privatfoto
NOTITS | 30. MAJ 2023 • 11:01
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
30. MAJ 2023 • 11:01

Haveselskabet Bornholm holder sit årlige havemarked på Nordskoven Strand Camping.

I år prøver Haveselskabet Bornholm noget nyt, når tiden i weekenden kommer til det årlige havemarkedet. Årets marked foregår på Nordskoven Strand Camping. På andre områder er alt ved det gamle på markedet. Der vil være mange haverelaterede stande, hvor man kan købe planter og tilbehør til haven, og der er mulighed for at møde og lade sig inspirere af ligesindede.

– Der vil være mulighed for at købe alt til haven hos de mange boder og stader, der hver især har deres bud på, hvad man kan tilføje til sin have. Det være sig alt fra planter til stativer og havepynt. Traditionen tro afholdes der også lotteri med en masse præmier til haven. Det bliver en enestående mulighed for at blive inspireret til sit næste haveprojekt i selskab med en masse andre haveinteresserede, fortæller formand Kim C. Thurmann i en pressemeddelelse.

Derudover sørger campingpladsen for en masse aktiviteter og tilbud til både børn og voksne, og håber er, at pladsen vil summe af aktivitet hele søndagen.

– Rundt om på pladsen vil der være udfordringer for de aktive. Vores klatreinstruktører er i løbet af dagen klar til at sikre en udfordrende tur i de store klatretræer og måske et vildt sving i pladsens kæmpegynge, fortæller Henrik Olsen fra Nordskoven Strand Camping i en pressemeddelelse.

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.