Stop Spild Lokalt får donation

Stop Spild Lokalt får donation
Carsten Aalling (th) overrækker donationen til bestyrelsesmedlem Ditte Lønborg (tv) og formand Dorte Marker, Stop Spild Lokalt, Nexø. Pressefoto
NOTITS | 11. NOV 2023 • 13:33
Holger Larsen
Journalist
NOTITS
11. NOV 2023 • 13:33

Erhvervsforeningen Østbornholm og Nexø Sandskulpturpark støtter Stop Spild Lokalt Nexø med en donation på 7.000 kroner.

Donationen vil bidrage til organisationens vigtige arbejde med at bekæmpe madspild og støtte borgere i nød, fremgår det af en pressemeddelelse.

35 frivillige arbejder i Stop Spild Lokalt Nexø for at sikre, at der årligt uddeles op til 11.000 poser mad. Målet er at bringe glæde og støtte til primært borgere med stramme budgetter.

Carsten Aalling, formand for Erhvervsforeningen Østbornholm, er glad for at kunne være med til at støtte arbejdet:

– Borgere, der gør en lokal indsats til gavn for fællesskabet, har Bornholm aldrig haft så meget brug for som i disse sparetider. Vi er stolte over at støtte Stop Spild Lokalt, Nexø og deres vigtige arbejde. Få lokale, frivillige timer i foreninger eller som en hjælpende hånd rundt i byen giver mangefold tilbage for en stadig bedre leveby, hjerternes by Nexø, siger han.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning