Fuldt fly til årets første direkte chartertur

Fuldt fly til årets første direkte chartertur
Spies og Sunclass Airlines flyver bornholmere direkte til sydes sol og varme. Årets første tur går til Gran Canaria. Pressefoto
NYHED | 6. APR 2023 • 11:00
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED
6. APR 2023 • 11:00

200 bornholmere tager med Spies til Gran Canaria.


I april kan vejret både være lunt og lunefuldt. På en god dag kan man finde en solbeskinnet plet i læ for vinden og bilde sig selv ind, at det er sommer. Men nattefrost og sne er stadig en mulighed, og det kan udløse rejselyst. Det mærker rejseselskabet Spies, som melder udsolgt til årets første tur fra Bornholms Lufthavn til sydens sol.

Den 13. april flyver Spies og Sunclass Airlines 200 bornholmere direkte til Gran Canaria, hvor 40 procent af gæsterne skal holde ferie i Puerto Rico, der er et af de mest solsikre områder på øen. Det fortæller kommunikationschef Sofie Folden Lund hos Spies i en pressemeddelelse.

Årets program byder også på charterture til Mallorca, Kreta, Cypern og Rhodos.

I alt har Spies plads til 1.048 bornholmere på de direkte charterrejser fra Bornholm i april og maj, og der er kun godt 100 ledige pladser tilbage, fortæller Sofie Folden Lund, der selv er opvokset på Bornholm og derfor kender værdien af at slippe for at rejse via København eller Malmø.

Der er også programsat tre rejser i efteråret.