Restaurant i Nexø til salg

NYHED | NEXØ | ABONNENT | 24. JUN 2022 • 18:30

En restaurant med vinduespladser lige ud til Nexø Havn er på listen over mulige investeringer i det bornholmske restaurationsmiljø. Det er ejendommen, der i dag rummer Nexø Madhus – Pizza og Café, der kan overtages med god omsætning, oplyser Rønne Ejendomshandel.

 

Der er røget rigtig mange burgere, pizzaer og colaer over disken de senere år fra Nexø Madhus – Pizza og Café, der ligger med udsigt direkte til havnen i Nexø og tæt på området, hvor der snart bliver etableret en ny strandpark og et attraktivt rekreativt område. Spisestedet er klar til overtagelse af en ny ejer, der har lyst til at sørge for god mad til de lokale i Nexø og omegn og alle de turister, der kommer til Østbornholm.

Restauranten råder over 255 kvadratmeter, som består af et stort restaurationslokale med plads til 80 gæster og et fint industrikøkken. Der er derudover to dobbelte herre- og dametoiletter, personaletoilet og kontor og tørlager, fremgår det af salsopstillingen.

Ejendommen, der er bygget i 1925, råder også over en gårdhave, som dog ligger på en lejet grund.

Lokalerne har tidligere huset restauranten Mad & Vin, som Rebecca Marx og Joachim Bendixen åbnede i 2014, og inden da var stedet i mange år kendt som restaurant De tre Søstre.

Salgsprisen på stedet er sat til 2.175.000 kroner.